Termeni si Conditii

Introducere
Vizitarea site-ului www.cmjeler.ro implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Continutul site-ului
www.cmjeler.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala.Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Copyright
www.cmjeler.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a C&M Jeler. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul C&M Jeler se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.cmjeler.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul C&M Jeler , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.cmjeler.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si C&M Jeler va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

incheierea acordului
C&M Jeler isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, C&M Jeler isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment. Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la ADRESA DE MAIL

Politica de confidentialitate
Toate datele introduse pe site-ul www.cmjeler.ro sunt confidentiale ┼či nu vor fi transmise catre terte parti.

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

C&M JELER ofera un pachet complet de produse profesionale pentru intretinere si reparatii asigurand cresterea productivitatii si profitabilitati afecerii Dvs.

Multumim!