Angajăm

“Echipa este cea mai importantă resursă a companiei și dorim  aducem în echipă oameni cu aceleași valori, oameni dornici de dezvoltare și creștere, care iubesc ceea ce fac.”

Suntem o companie care investește continuu în dezvoltarea oamenilor prin programe inovatoare.

Am înțeles foarte devreme în business că dacă ne dorim o echipă puternică cu oameni deosebiți, pe care să ne putem baza, trebuie să investim și să lucrăm împreună la creșterea noastră, a tuturor.

Încă din 2006 am făcut programe pentru dezvoltarea echipei, luând exemplu de la cele mai mari și importante companii din lume.

De la schimburi de experiență internaționale, la training-uri și workshop-uri specializate, la programe de coaching individual și de echipă și multe altele, pentru creșterea personală și, implicit, profesională a oamenilor noștri și cariere de succes.

Vrei să ne cunoști mai bine? Avem o echipă super faină și …

Suntem încântați că vrei să te alături echipei C&M Jeler! Noi, membrii echipei, suntem stâlpii de încredere fără de care compania nu poate avea succes. Ca să ne asigurăm că ești team player-ul de care avem nevoie, căutăm și filtrăm cu atenție fiecare coleg nou pe care îl angajăm.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că vrei să știi mai multe despre noi. Aloca câteva minute să te uiți pe website-ul nostru sau pe canalele de social media, să descoperi cu ce ne ocupăm, ce branduri reprezentăm în România, ce soluții oferim clienților și nu numai.

Iar dacă ești candidatul pe care îl căutăm, vei ajunge să ne cunoști și față în față, la un interviu 🙂

6

Job-uri disponibile

Job Openings

Consultant vânzări

București / Brăila / Galați / Sibiu / Cluj-Napoca / Suceava

Dacă vrei să crești profesional, să dezvolți clienți, chiar regiuni, și să ajungi să formezi echipe, vino alături dе noi, să devii un consultant dе dezvoltare al afacerilor în domeniul auto și industrial, oferind produse și sisteme inovatoare.

Credit Controller

Cluj – Napoca

Ai experiență în colectarea creanțelor? Îți place să investighezi și să rezolvi diverse situații financiare? Ești un profesionist și cauți să îți extinzi cariera, să lucrezi cu oameni incredibili, într-o organizație de succes?

Operator Call Center

Cluj – Napoca

Ai abilități de comunicare, de vânzare și negociere? Îți place să interаcționezi telefonic sau pe e-mail cu diverse persoane? Poți transforma caracteristicile produselor în beneficii și astfel să creezi un proces de vânzare de succes?

Manager resurse umane

Cluj – Napoca

Ai abilități în activități de administrare de personal și recrutare? Căutăm un Manager resurse umane care să se alăture echipei! Vei avea posibilitatea să îți folosești toate cunoștințele legislative și să îți lărgești experiența de lucru într -un domeniu dinamic, contribuind în același timp la dezvoltarea și îmbunătățirea procedurilor de lucru.

Sales & Marketing support

Cluj – Napoca

Ai experiență în vânzări și marketing? Știi să creezi strategii de vânzare și să setezi campanii online si offline? Te așteptăm în echipa noastră!

Reprezentant tehnic și comercial – scule și echipamente

București, Cluj-Napoca, Sibiu

Ești pasionat de domeniul tehnic și abilități de negociere și vânzare ? Dacă ești acel cineva cu viziune, comunicativ și sociabil, de încredere și pe care te poți baza și ne poți convinge, te așteptăm în echipa noastră!

Jobs

1 CMJ
3 CMJ

Office

Str. Clujului, nr. 61 Sânnicoară Cluj 407042 Romania

cmjeler c&m jeler solutii de productivitate auto intretinere si reparatii auto cmj

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

C&M JELER ofera un pachet complet de produse profesionale pentru intretinere si reparatii asigurand cresterea productivitatii si profitabilitati afecerii Dvs.

Multumim!