• GIASCO


    Încălțăminte de protecție

  • GIASCO


    Încălțăminte de protecție

  • GIASCO


    Încălțăminte de protecție

VIDEO

Despre Giasco Italy

Cercetarea, pasiunea și creativitatea sunt elementele fundamentale ale produselor Giasco – Made in Italy.

Compania producătoare de încălțăminte de siguranță și-a început activitatea în anul 1971. Scopul lor este de a oferi încălțăminte de avangardă în materie de tehnologie și confort, capabilă să ofere lucrătorilor protecție deplină împotriva tuturor pericolelor prezente în diferitele situații de lucru, asigurând astfel securitate deplină. Produsele sunt certificate, pentru protecția și starea de bine a piciorului. Design, tehnologie, inovație, protecție Made în Italy.

Ergo Safe - linia ergonomică

Ergo Safe este pantoful de siguranță util persoanelor care au probleme cu durerile de spate și articulații. Este de fapt singurul pantof ergonomic de pe piață, studiat să ofere o soluție acestor nevoi și în același timp să asigure o protecție completă.

Acest lucru este posibil datorită tălpii rotunde, care permite o descărcare uniformă a greutății corporale de-a lungul tălpii piciorului, oferind o senzație bună spatelui, genunchilor și călcâielor. 

Stabile - încălțăminte pentru sectorul construcțiilor.

Stabile este alternativa confortabilă la încălțămintea clasică și „grea” pentru sectorul construcțiilor.

Produsele din această gamă sunt studiate cu mare atenție, tehnologia și lejeritatea materialelor fiind o componentă foarte importantă. Acestea au o talpă foarte performantă cu pene specifice, cu dimensiuni și forme pentru a asigura o stabilitate maximă, cu canale de drenaj autocurățante pentru a asigura o curățare perfectă și cu un compus moale pentru a izola piciorul de șocuri continue.

Hard Rock & 4x4 - încălțăminte pentru temperaturi extreme

Pentru persoanele care lucrează în condiții de temperatură extremă, Giasco Italy sugerează liniile Hard Rock și 4X4. Ambele sunt echipate cu talpă de cauciuc, certificată de la -17°C până la 300°C, care garantează rezistență și performanță maximă, inclusiv în cazurile de alunecare. 

Gama Hard Rock, datorită penelor sale mai adânci, este recomandat celor care lucrează afară, în timp ce 4X4, datorită tălpii mai obișnuite, pentru cei care lucrează în interior.

Windtex - membrana impermeabilă

Membrana Windtex este tehnologia perfectă pentru cei care lucrează îndeaproape cu apa. Este o membrană ușoară de reglare a căldurii, care blochează vântul și apa și menține nealterat microclimatul încălțămintei. 

Este un produs de avangardă datorită greutății sale reduse și în special a elasticității sale. Membrana utilizează tehnologia inovatoare antimicrobiană Aegis®, un tratament antimicrobian permanent, care protejează împotriva mirosurilor neplăcute, a bacteriilor, ciupercilor și altor microorganisme printr-o barieră antimicrobiană.

Bloom - pentru EA

Bloom “What Women Want” este linia special concepută pentru nevoile femeilor.

Într-adevăr, diferite caracteristici și tehnologii sunt concepute pentru a asigura confortul maxim în timpul zilei: 3 cm înălțime toc, Mondo Point 9 cm lățime si alte elemente de siguranță.

Mai mult, în acești pantofi vei găsi culori unice care se potrivesc perfect cu diferite ținute, iar în videoclipul alăturat puteți vedea construcția specifică și beneficiile acestui model.

3Run: Maximise your Energy at work

3Cross: Triple your Resistance at Work

3Hybrid: Triple your shock absorber

Giasco Safety Shoes: All solutions for HO.RE.CA.

LINK-URI UTILE

Shop Online

Cataloage

Întrebări frecvente

Blog & Media

Newsletter

Cariere

FOLLOW US

© 2022 C&M Jeler. Toate drepturile rezervate.
cmjeler c&m jeler solutii de productivitate auto intretinere si reparatii auto cmj

Inscrie-te pentru a primi cataloagele

C&M JELER ofera un pachet complet de produse profesionale pentru intretinere si reparatii asigurand cresterea productivitatii si profitabilitati afecerii Dvs.

Multumim!